ДГ "Зорница"
Звездите променят света

Приключи есенното издание на Работилница за родители „Да пораснем заедно“

Приключи есенното издание на Работилница за родители „Да пораснем заедно“, проведена в ДГ „Зорница“ гр. Плевен през месеците октомври 2019 – януари 2020г. С много вълнение и малко тъга участниците получиха своите сертификати за успешно завършен цикъл. В рамките на 14 срещи те имаха възможност в присъствието на експерти по ранно детско развитие да дискутират, да споделят преживявания и проблеми, да се забавляват, да научават всеки път интересни и полезни неща за родителството и детското развитие.

Порастваме заедно с децата си, те ни учат как да бъдем по-добри, по-търпеливи, по-отдадени, как да ги обичаме, как да подсигуряваме средата която им е най-полезна. С тези и още много други нови нагласи и знания си тръгват родителите от поредната Работилница, която Сдружение Плевенски обществен фонд „Читалища“ организира в партньорство с УНИЦЕФ  и детски градини, читалища и кметства в плевенска област.

Работата насочена към родителите в ДГ „Зорница“ продължава, предстоят интересни, забавни и иновативни дейности, които ще допринесат за все по-активното им включване в живота на градината.